dijous, 8 de maig del 2014

Preguntes i més preguntes:

1. Com veieu el futur d'internet? Dispositius i connexions?

L'internet es una part important del nostre dia a dia. Opino que com ja hem vist l'internet a suposat una de les tecnologies mes innovadores del segle 21. Ja que gracies a tal, per exemple, ara ens podem comunicar amb una persona cara a cara sense estar presents.

2. Quines pàgines web utilitzeu habitualment i perquè?

Per comunicar-me, personalment utilitzo:

Twitter (www.twitter.com) i Facebook (www.facebook.com): van molt bé per compartir informació, pensaments, i sobretot facebook per si tens alguna empresa, per anar-la coneixent més i millor, a part, de tota comunicació que hi ha amb les altres persones que pots arribar a conèixer que no siguin del teu poble/ ciutat, fins i tot ni del teu país.

També hi ha:
Gmail (www.gmail.com), que va molt bé per enviar-se e-mails/correus. És una de les 'eines' més importants en el món laboral ara mateix, perquè tot es fa per internet/correu etc.

Youtube (www.youtube.com): per els seus vídeos, cançons, etc.

i les pàgines d'entreteniment que acostumo a visitar:
Cuánta razón (www.cuantarazon.com)
Visto en las redes (www.vistoenlasredes.com)
Asco de vida (www.ascodevida.com)
Aquestes pàgines et poden treure un somriure

Per veure pel·lícules, sèries de televisió, novetats... sobretot utilitzo Series.ly (www.series.ly).
I més pàgines que utilitzo, però normalment aquestes.


3. Quines tasques relacionades amb Internet us agradaria fer servir?

Exploracions sobre l’univers, coses extraordinàries i aprendre més coses dia a dia de qualsevol tema.

4. Quins continguts hauria de tindre un bloc per a que resultés interessant per a tu?

Per a les noies, a mi m’agradaria una web on posar els sentiments, els pensaments sobre algun tema, els problemes d’algunes persones que podrien ser semblants a d’altres, així poder ajudar de manera incògnita o no. On hi hagués tema de modes, models de dia a dia, per anar de gala, fer una combinació i posar el teu comentari sobre el que estaria bé, el complement que hi quedaria... etc. una web on amés  hi hagués novetats sobre temes que ens interessessin com de cada tipus de música, si algunes els agrada el rock, d’altres el pop, o inclús les clàssiques, que hi haguessin apartats sobre llibres o novel·les que ens poguessin agradar, noies que escriuen i deixen anar l’imaginació allí mateix, sobre receptes “caseres”... de tot això, segur que hi ha bastantes pàgines diferents, però en una mateixa pàgina, i encara faltarien més coses, com productes naturals, consells de tot tipus que ens puguin ajudar ara o en algun futur, etc. Posar un chat, links sobre alguna altra web interessant.... Tot d’una aquí, per algunes noies els hi semblaria molt interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada